Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stanje slovenskog premijera Boruta Pahora koji je u subotu ponovno hospitaliziran zbog nedovoljno izliječene upale srednjeg uha se popravlja, ali će u bolnici ostati i preko novogodišnjih praznika, objavili su slovenski mediji u srijedu.


On se osjeća dobro i liječenje se odvija prema očekivanjima, ali će zbog intenzivne terapije antibioticima ostati u bolnici i za praznike pod nadzorom liječnika, pojasnilii su u priopćenju za javnost u ljubljanskom Kliničkom bolničkom centru.

Pahor je u bolnicu najprije primljen 12. ovog mjeseca, a u subotu je ponovno hospitaliziran zbog pogoršanja zdravstvenog stanja uslijed teške upale srednjeg uha na kojemu su mu do sada izvedena dva kirurška zahvata.

Pahora na dužnosti predsjednika vlade na odlasku koja obavlja tekuće poslove do postavljanja i potvrđivanja nove sada zamjenjuje ministar za europske poslove i privremeni ministar gospodarstva Mitja Gaspari, dok ga u njegovoj ulozi predsjednika Socijalnih demokrata (SD) zamjenjuje potpredsjednik stranke Patrick Vlačič. (Hina)

Vezani članci Požar COVID bolnice u Makedoniji - 5 U požaru COVID bolnice u Tetovu 14 je osoba izgubilo život: Ministar objavio koliko je zdravstvenih djelatnika ozlijeđeno COVID odjel bolnice Susjedi i dalje bilježe rast novozaraženih: ''Preminuo nam je mladić u ranim tridesetim godinama koji nije bio cijepljen''