Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osjeća se jako loše

B. Pahor sve lošije, ostaje u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenski premijer u bolnicu je primljen prije pet dana zbog gnojnog iscjetka iz uha. Iako je gnoj kirurški izvađen, stanje mu se pogoršalo.

Zdravstveno stanje slovenskog premijera Boruta Pahora ozbiljno je narušeno. Kako javlja portal 24.ur, Pahor do daljnjega ostaje na odjelu za otorinolaringologiju Sveučilišnog bolničkog centra u Ljubljani, gdje je primljen prije pet dana zbog teške upale srednjeg uha.

Pročitajte i ovo Borut Pahor u šetnji Zagrebom autohtona sorta Pahor posjetio zagrebački Zoološki vrt: Pogledajte nastambu koju je poklonio Gradu za uspomenu Slika nije dostupna Priopćenje vlade Plenković zahvalio Sloveniji na potpori za ulazak zemlje u Schengen i eurozonu: "Ostajemo otvoreni za buduću suradnju"

Iako se činilo da će Pahor danas biti spreman za kućnu njegu nakon što mu je gnoj iz uha izvađen kirurški, stanje mu se naglo pogoršalo.

>> Pahor prije potpisivanja namignuo Kosor!

Iz bolnice su priopćili da je liječnički konzilij ustanovio da se premijer osjeća jako loše te da je iscjedak iz uha još obilnan Rentgen pluća također nije bio zadovoljavajuć pa je pozvan infektolog koji je pojačao dozu antibiotika. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene