Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Marian Kocner

Ovog čovjeka sumnjiče da je naručio ubojstvo novinara Jana Kuciaka i zaručnice

Marian Kocner (Foto: AFP)
Marian Kocner (Foto: AFP) Foto: Afp
Jan Kuicak i Martina Kusnirova, oboje 27-godišnjaci, brutalno su likvidirani u veljači prošle godine u njhovom domu u mjestu Velka Maca, 65 kilometara istočno od Bratislave.

Slovački tužitelji optužili su tamošnjeg biznismena za naručivanje ubojstva novinara Jana Kuciaka i njegove zaručnice prošle godine, javlja BBC.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Optužbe je policija potvrdila u objavi na službenom Facebooku no nije imenovala osumnjičenika.

Jan Kuicak i Martina Kusnirova, oboje 27-godišnjaci, brutalno su likvidirani u veljači prošle godine u njhovom domu u mjestu Velka Maca, 65 kilometara istočno od Bratislave.

Istražitelji su lani optužili četvero ljudi za umješanost u ubojstvo koje je izazvalo masovne prosvjede diljem zemlje, a zbog kojih je i premijer Robert Fico podnio ostavku. Posljednji optuženi, prema pisanju slovačkih medija, je Marian Kocner koji se trenutačno nalazi u pritvoru.

Kuicak je u svojem novinarskom radu pisao o korumpiranim slovačkim gospodarstvenicima, subvencijama EU-a i poreznim prijevarama te talijanskoj mafijom 'Ndrangheta i pokušajima da njeguje veze sa slovačkim političarima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene