Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djevojka je...

FOTO Ulazila u kuće i radila OVO...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je mlada djevojka nemalo iznenadila vlasnike kuće na Flordi.

Jedna se djevojka suočava s optužbama da je provaljivala u kuće, u njima se tuširala, jela i spavala. Chancy Layton (19) ušla je u kuću jednog para na Floridi, nakon što joj je navodno prijateljica dojavila da će u kući biti otvorena vrata balkona. Policiji je ispričala da je u kuću već prije bila provalila njezina prijateljica te iz nje uzela dvije boce vina, piše Metro.

Pročitajte i ovo Kuća, ilustracija Strog financijski plan Mladi par iz susjedstva sagradio kuću bez kredita: "Ne znam kako nam je ovo uspjelo..." Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika''

Layton je u kuću ušla u petak oko 21:30 sati te je zaspala na sofi, a kada se probudila oko 3 ujutro, u nju se gledali vlasnici kuće.

VIDEO Pljačku dvojice naoružanih provalnika UŽIVO gledao cijeli svijet

'To zasigurno nije bio prizor koji sam očekivala kada se vratim kući. Pokraj nje je bilo nekoliko ispijenih boca vina. Rekla sam joj da ću nazvati policiju, a ona je istrčala iz kuće', rekla je vlasnica Cheryl Petocz. Dodaje kako je pri bijegu, djevojka ostavila svoju putovnicu što je uvelike olakšalo pri identifikaciji.

Kada ju je policija uhitila, djevojka je na sebi imala odjeću vlasnika kuće u koju je provalila. Optužena je za provalu, kriminalno ponašanje i sitnu krađu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene