Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu zatvorska kazna

Ovakvu je 'mrcinu' ukrao i provozao 10-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetogodišnjeg dječaka zaustavila je policija nakon što je 'posudio' očev 'maserati' Gran Turismo i provozao ga ulicama Hong Konga.

Dječak, koji ima američko državljanstvo, uzeo je ključeve ovog luksuznog automobila iz ladice u stanu svoje obitelji u središtu Hong Konga, piše list South China Morning Post.

Pri izlasku s parkirališta lakše je udario jedno vozilo, ali je svejedno hrabro nastavio voziti po prometnoj cesti. Zatim se nakon nekog vremena zaustavio, a jedan prolaznik je pozvao policiju.

Dječakov otac je automobil kupio 2009. godine za 206.000 dolara.

'Policija je uhitila desetogodišnjaka zbog vožnje bez vozačke dozvole i zbog toga što je vozio bez odobrenja vlasnika', kazala je glasnogovornica policije, dodajući da je dječak pušten uz jamčevinu.

Dječaku u teoriji prijeti kazna od sedam godina zatvora kao i novčana kazna, ali postupak neće biti pokrenut zbog njegovih godina. (Hina)

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene