Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Oteta Madeleine viđena u restoranu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sljedeći tjedan očekuje rezultate DNA testa od uzorka uzetog sa čaše iz koje je pila djevojčica koja navodno, frapantno nalikuje na nestalu 4-godišnju Madeleine McCann.

Jolien Houbrech, 21-godišnja studentica koja honorarno radi kao konobarica kaže da je prošlu subotu poslužila par s kojim je bila djevojčica.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Konobarica objašnjava da djevojčica u dobi od pet ili šest godina ima dugu plavu kosu, a došla je u društvu Engleskinje i Nizozemca. 

'Žena koja je u isto vrijeme bila u restoranu, po zanimanju psihilog, prišla mi je i upitala jesam li uočila sličnost djevojčice s otetom Madeleine', kaže Jolien.

Dodala je kako je zbog prirode svog posla uočila da se dvoje ljudi koji su došli sa djevojčicom ne ponašaju kao roditelji. Nakon toga sam o svemu obavijestila policiju', dodaje.

>> Uhićeno dvoje povezanih s nestankom djevojčice Madeleine

>> Pretražuje se polje na kojem je zakopana Madeleine 

>> Anonimno pismo: Madeleine mrtva i zakopana

Belgijska policija kaže kako je psihologinja '100 posto uvjerena da je riječ o Madeleine'. 

'Ona radi sa djecom i odmah je uočila da nešto nije u redu. Njezino mišljenje, odnosno svedočenje, shvaćamo vrlo ozbiljno', kaže glasnogovornik policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene