Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Masovni je ubojica iz Colorada svoje planove htio povjeriti psihijatru, te je poslao bilježnicu na Sveučilište u Coloradu. Pošiljka nije došla do cilja.


Prema američkim medijima, masovni je ubojica iz Aurore vjerojatno puno prije samog čina želio na njega upozoriti. Policija je u jednom poštanskom sandučiću na Sveučilištu u Coloradu pronašla paket, u kojem su se nalazili tekstovi i crteži s opisima ubojstava.

>> Ubio 12 osoba, na sudu se pojavio potpuno smiren

Vezani članci Poplave u Njemačkoj Nove poplave pogodile Njemačku i Austriju i dalje raste broj poginulih: "Ceste i mostovi moraju biti brzo popravljeni'' Dopisivanje na Twitteru, ilustracija Ubojica s Twittera osuđen na smrt: Osam žena i jednog muškarca najprije silovao, a onda ih ubio i raskomadao

24-godišnji James Holmes, počinitelj ubojstava, sam je ukazao na postojanje tog paketa, izvještava NBC. Pod svojim ga je imenom poslao psihijatru medicinskog fakulteta, koji je pohađao.

Nije poznato točno vrijeme kad je paket stigao na zadanu adresu. Masakr u kinu dogodio se u prošli petak, a paket je pronađen u ponedjeljak, tri dana kasnije. Međutim, prema najnovijim saznanjima, paket nije odmah bio proslijeđen na adresu primatelja, već je tjedan dana ležao u pošti.

Policija o sadržaju paketa nije dala nikakve detaljnije informacije. Prema neimenovanom izvoru, u paketu se nalazila bilježnica puna detalja o tome kako je točno Holmes želio ubiti ljude.

Na sudu je pojavio blijed, apatična izraza, vidno umoran te je djelovao odsutno. Od uhićenja se ponaša bizarno. Stavljena mu je maska na lice, jer je opetovano pljuvao na zaštitare u zatvoru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.