Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Filmska legenda

Omar Sharif: Mubarak treba dati ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Egipatska filmska legenda Omar Sharif pridružio se pozivima na ostavku egipatskog predsjednika Hosnija Mubaraka, izjavivši da on nije poboljšao životne uvjete običnim ljudima, te da je nakon 30 godina vlasti vrijeme da ode.

Taj 78-godišnjak iz Aleksandrije proslavio se ulogama u 'Lawrenceu od Arabije' iz 1962. godine (nominacija za Oscara) i u 'Doktoru Živagu' tri godine kasnije.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

>> Britanija upozorava: Represija će završiti loše po Egipat

'Predsjednik je trebao dati ostavku', rekao je Sharif za radio France Inter iz svog doma u Kairu. 'S obzirom na to da ga egipatski narod ne želi i da je na vlasti 30 godina, dosta je bilo'.

'Predsjednik nije poboljšao životne standarde Egipćana. Ima vrlo bogatih ljudi, možda jedan posto, a ostali su svi siromašni i pokušavaju naći hranu', rekao je Sharif. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene