Obavijesti Video Pretražite Navigacija
stradali u odronima

Oluja Mirinae odnijela najmanje 40 života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica oluje Mirinae, koja je u obliku tajfuna najprije pogodila Filipine, u Vijetnamu je poginulo najmanje 40, a nestalima se smatra 11 ljudi, izvijestili su dužnosnici državne službe za poplave i oluje.

'Većina žrtava stradala je u velikim odronima tla koji su osobito pogodili središnje pokrajine', rekao je dužnosnik te službe. Po još nepotpunim podatcima, ozlijeđeno je 59 ljudi. Dužnosnik pokrajine Binh Dinha, koju je oluja teško pogodila, izjavio je da kiše ondje više nisu tako obilne, ali da su poplave vrlo opasne za mjesno stanovništvo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najsnažniji ovogodišnji tajfun VIDEO Stravične posljedice razornog tajfuna koji je odnio stotine života: Dijelovi Filipina potpuno uništeni, strahuje se zbog nestanka zaliha hrane Slika nije dostupna Stravične posljedice VIDEO Najsnažiji tajfun ove godine poharao Filipine: Raste broj poginulih, uspoređuju ga sa supertajnufom koji je odnio 6300 života

U programu državne televizije prikazane su snimke unesrećenih stanovnika u pokrajini Phu Yenu, kako zatočeni na krovovima svojih kuća čekaju pomoć. Unatoč tomu što je u ponedjeljak popodne iz područja pogođenih poplavama evakuirano više od 50.000 stanovnika, mnogi su ostali odsječeni te čekaju pomoć spasilačkih ekipa. Marinae je na Filipinima odnijela najmanje 19 života, a tri se osobe smatraju nestalima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene