Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine tisuća ljudi bez struje

Munje parale nebo nad New Yorkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Olujno nevrijeme ostavilo je traga na sjeveroistoku SAD gdje velik broj stanovnika pretrpio materijalne štete.

Stotine tisuća stanovnika sjeverozapada SAD-a ostalo je bez električne energije za vrijeme velike oluje koja je poharala taj dio zemlje.

Pročitajte i ovo Velike štete nakon jučerašnjeg nevremena Šteta oko 100 tisuća eura Nakon snažnog nevremena u Rapcu: "Naši radnici su zajedno s gostima doslovce iz vode vadili četvero djece" Milijunska šteta u Novskoj, ilustracija - 6 saniraju se posljedice oluje Štete u Novskoj nadmašuju godišnje plaće mještana, a lokalna vlast ne zna ni hoće li država pomoći: "To je u roku pet sekundi sve potrgalo"

Područje od Oklahome do New Jerseya pogodilo je teško grmljavinsko nevrijeme, a objavljene su i mjere opreza za Delaware, Maryland, New Jersey, Kentucky, Virginiju i Arkansas.

>> Oluje haraju SAD-om: Danju vrućine, noću pustošenje

Oluja je u Pennsylvaniji srušila stablo koje je ubilo jednu ženu. To je za sada jedina poznata žrtva jučerašnjeg olujnog nevremena. U New Yorku je nekoliko obitelji bilo zarobljeno u kućama jer su im izlaze blokirala srušena stabla.

Situacija bi se mogla dodatno pogoršati ako se ostvare predviđanja o tornadu u nekim dijelovima države New York i Pennsylvanije, piše CNN.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene