Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ratnog stanja u Rusiji

Oglasio se Putin: ''Sve zemlje koje bi nametnule zabranu leta iznad Ukrajine ušle bi u izravan sukob''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin u subotu je najavio da će "svi zadaci uništavanja vojne infrastrukture u Ukrajini uskoro biti završeni".

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da nema planova za proglašenje ratnog stanja u Rusiji te dodao kako se nada da će tako i ostati.

Izjavu je dao na sastanku sa ženama koje rade kao članice posada u ruskim aviokompanijama, a tijekom tog susreta postavljeno mu je pitanje o ciljevima operacije u Ukrajini.

''To sam rekao na početku operacije i govorio i prije nego je ova odluka donesena. Teška odluka, bez ikakve sumnje'', kazao je Putin te dodao kako bi sve zemlje koje nameću zonu zabrane letova iznad Ukrajine bile u izravnom sukobu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HRVATSKI GRAĐANI UZ UKRAJINCE Podrška Ukrajini iz cijele Hrvatske, ukrajinski veleposlanik u suzama: ''Ako ne zaustavimo ovo danas, a da sutra ne bude kasno...''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog oštrih sankcija Rusi pune vlakove do Finske, jedna prepreka im posebno stvara problem: ''Nitko nije znao što da radi. Imamo sreće''

Rekao je da Moskva treba braniti one koji govore ruski na istoku Ukrajine, kao i svoje interese. Istaknuo je da Rusija želi da Ukrajina bude "demilitarizirana", "denacificirana" i da ima neutralan status.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene