Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična obrana

Odupirući se uhićenju poprskala policajca mlijekom iz dojke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijana Stephanie Robinette uhićena je nakon što je zamjenika šerifa poprskala s mlijekom iz dojke.

30-godišnjakinja je u subotu bila na jednoj svadbi u Ohiju tijekom koje se posvađala s mužem. Nekoliko ga je puta udarila da bi se potom i zaključala u automobil. Kad je došla policija bijesna Stephanie, inače po zanimanju učiteljica, psovala je na sav glas.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!"

Kad joj se približio nesretni zamjenik šerifa, izvadila je desnu dojku iz haljine i poprskala ga mlijekom. Tek kad je došlo policijsko pojačanje, uspjeli su je izvaditi iz automobila i uhititi je. Iz pritvora je izašla u ponedjeljak i optužena je za obiteljsko nasilje, napad, ometanje službene osobe u radu, odupiranje uhićenju te remećenje javnog reda i mira. 'Nemam kriminalnu prošlost i ove optužbe sam doživjela jako ozbiljno. Zasigurno ću potražiti pomoć jer mi alkohol uništava obitelj', izjavila je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene