Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodni sud pravde u Haagu odbio je mišljenja članova Predsjedništva, koja su iznijeli u svojim pismima za reviziju tužbe protiv Srbije.


"Sud je propisno razmotrio mišljenja članova Predsjedništva, koja su iznijeli u svojim pismima.
Sud smatra da sadržaj ovih pisama pokazuje kako nikakvu odluku nisu donijela nadležna tijela, u ime Bosne i Hercegovine kao države, glede zahtjeva za reviziju Presude od 26. veljače 2007. godine u slučaju primjene Konvencije o sprječavanju i kažnjavanju zločina genocida (BiH vs. Srbija).

Vezani članci Milorad Dodik ''Motivirano je isključivo mržnjom'': Dodik traži ostavku ministra obrane BiH, a razlog je - korona Ivan Malenica Sastanak premijera i generala koje tužitelji iz BiH terete za ratni zločin u operaciji Bljesak

Stoga, ne može se ništa poduzeti glede dokumenta pod nazivom „Aplikacija za reviziju Presude od 26. veljače 2007. godine u slučaju primjene Konvencije o sprječavanju i kažnjavanju zločina genocida (BiH vs. Srbija)", potvrđeno je za N1.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju