Iako neki od stanova koji su se našli na listi svjetskih najgorih domova možda imaju potencijala, njihovi vlasnici nisu se potrudili pokazati ga pomoću fotografija.


Internetom kruži sve više fotografija šokantno loših stanova za iznajmljivanje koji se u većini slučajeva nalaze u Velikoj Britaniji i SAD-u. Mnogi završe na popisima svjetskih najgorih domova dostupnih za najam.

Vezani članci Slika nije dostupna Zagreb: Niže najamnine za 3.000 gradskih stanova i poslovnih prostora Slika nije dostupna Cijene stanova u Hrvatskoj DRASTIČNO pale! Evo koliko!

A na fotografiji jednog od najgorih čak se nalazi i svinja koja spava u kutu sobe. Ima i onih koji su stanarima u najam ponudili zidni ormar i to za 160 funti mjesečno, ili šator za jednu osobu smješten u dvorištu za 458 funti mjesečno.

'Od jeseni u Zagrebu kreće projekt najma državnih stanova'

Jedan od ponuđenih stanova posebno je praktičan jer u istoj prostoriju su tuš kabina, wc školjka i štednjak.

I dok neki od ponuđenih stanova možda i imaju potencijala njihovi vlasnici sigurno se nisu potrudili pokazati ga na fotografijama koje su objavili.

Više fotografija pogledajte OVDJE, a ako ste i sami u potrazi za stanom naletjeli na neki sličan primjerak javite nam se na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook