Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljena snimka

Ovo je muškarac koji je ostavio bebu na kolodvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objavljena je snimka muškarca za kojim traga cijela Njemačka. Snimljen je na željeznici s istim koferom u kojem je prije tjedan dana pronađena novorođena beba.

'Nemamo nikakvih podataka o snimljenom muškarcu. Nismo sigurni ni da je povezan s ovim slučajem, ali opravdano sumnjamo da je upravo on ostavio kofer s novorođenom bebom', rekao je Mirko Streiber iz policije u Hamburgu.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

>> Beba dan stara ostavljena u koferu

Djevojčica nazvana Marie, u koferu je ostavljena pred kongresnim centrom. Promrzlo dijete otkrio je portir. Ni tjedan dana od nemilog događaja, Naji Habib ne može suspregnuti suze.

'Imala je kapicu do ovdje. Bila je u vreći za spavanje. Maleno lice bilo je potpuno crveno. Svi smo se počeli tresti i plakati. Odmah smo pozvali policiju i vatrogasce', rekao je Naji Habib koji je pronašao dijete.

Beba je smještena u pedijatrijsku kliniku. Nema većih zdravstvenih problema, ali liječnici kažu da je pothranjena. Na svojih 45 centimetara dužine ima svega dva kilograma i 200 grama.

Djevojčica pronađena u koferu bit će smještena u udomiteljsku obitelj. Policija traga za muškarcem sa snimke, ali i majkom malene Marie.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene