Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novinar Martin Boudot video je snimao s krova zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini napadnutog magazina. U pucnjavi na pariški ured magazina smrtno je stradalo 12 ljudi.


Upozoravamo da su video zapisi priloženi u tekstu uznemirujućeg sadržaja.

Masakr koji je zgrozio svijet: 'To je napad na slobodu misli'

Internet je preplavljen fotografijama i video zapisima stravičnog napada na ured francuskog satiričnog magazina Charlie Hebdo u Parizu, u kojem je prema posljednjim inormacijama život izgubilo 12 ljudi.

UŽIVO Napad u Parizu 'povezan s terorizmom': Najmanje 12 mrtvih, napadači u bijegu

Vezani članci Slika nije dostupna 'Hrabro principijelni ili opasno neodgovorni?' Slika nije dostupna FOTO Žena koja je pustila ubojice u zgradu otkrila detalje napada

Autor jednog od videa je i novinar Martin Boudot, koji je događanja snimao s krova zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini napadnutog magazina. U videu se čuje pucnjava i glasovi koji govore 'Allahu akbar'. Takođe, u daljini se vide najmanje dvije osobe u bijegu.

FOTO Mračna povijest braće: Izdala ih velika pogreška!

Policajac kojeg su napadači na Charlie Hebdo najprije na ulici ranili a onda hladnokrvno smaknuli navodno je također musliman, javljaju francuski mediji. Ahmed Merabet (42) je bio patrolni policajac zaslužen za 11. arondisman.

Pročitajte i detalje koje je otkrila žena koja je pustila napadače.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook