Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obame privatno:

Malia dobila svoj prvi mobitel, Michelle ne zna 'pregristi jezik'...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki predsjednik i njegova supruga, Barack i Michelle Obama, dali su zajednički intervju u kojem su otkrili i neke pojedinosti iz privatnog života.

U opuštenom intervjuu za ABC, Michelle Obama pojasnila je zašto se ne bi mogla natjecati za jedan od političkih ureda kao što to čini njezin suprug. Kaže da za to nema nimalo strpljenja. 'Naučila sam od supruga, gledajući ga, da je u politici potrebno mnogo strpljenja kako bi se osjetio puni utjecaj vašeg rada', rekla je Michelle, dok je Obama dodao da njegova supruga ima poteškoća kada nešto treba prešutjeti.

Pročitajte i ovo Tucker Carlson intervjuira Vladimira Putina oglasio se na mrežama Novinar koji je intervjuirao Putina otkrio detalje iza kamere: "Ima jednu naviku..." Vladimir Putin i Tucker Carlson - 1 razgovor s Tuckerom Carlsonom VIDEO Putin otkrio u kojem će slučaju napasti Poljsku, progovorio i o globalnom ratu: "Još nismo postigli ciljeve"

'Ona ne zna kad treba pregristi jezik', rekao je Obama te pojasnio da njegova supruga ima puno mišljenja o raznim stvarima.

Njihova starija kćer Malia nedavno je dobila svoj prvi mobitel, pa je Barbara Walters, koja je vodila intervju, pitala nadziru li je, provjeravaju li tko je zove i šalje joj poruke.

'Imam povjerenja u nju. Uostalom, imamo pravila. S obzirom na to postoji nadzor u vidu ulaska u sobu. Ona nikada ne zna kada ću joj ući u sobu i pitati je s kim razgovara i o čemu', kaže Michelle. 'A naše kćeri baš i nisu dobre u laganju', dodaje Obama.

>> Obama zbog posla skratio odmor

'Šalimo se ponekad jer sada je Malia u godinama kad je zovu dečki, i uvijek pričam o tome kako je jedan od glavnih razloga radi kojih sam se ponovno kandidirao za Bijelu kuću bilo to da nastavimo imati zaštitu tajne službe', našalio se predsjednik.

Predsjednički par otvorio je srce i kada su upitani o svom braku. 'U braku smo već 20 godina. Kao svaki brak i naš ima uspone i padove. Međutim, mislim da ako poradite na teškim vremenima, poštovanje i ljubav se samo produbljuju', zaključio je Obama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Watch More News Videos at ABC | 2012 Presidential Election | Entertainment & Celebrity News

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene