Brook Graham pokazala je da je prava profesionalka. I sama se dobro nasmijala svom padu na snijeg.


Novinarka Brooke Graham iz Utaha pokazala je da je prava profesionalka. Tijekom prijenosa uživo pala je u nesvijest, ali čim je došla sebi nastavila je s intervjuom kao da se ništa nije dogodilo.

Vezani članci Princ Harry Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana Lara Antić Prskalo i Hrvoje Prskalo Naš bračno-glazbeni par otkrio nam je kako su proveli karantenu, ali i detalje o petom povratku na posebnu pozornicu

Odmah na početku razgovora s instruktorima skijanja pozlilo joj je i srušila se na snijeg. Kada joj se povratila svijest nastavila je izvještavati u sjedećm položaju.

Kasnije je objasnila da joj je i ranije znalo pozliti na hladnoći. "Poznata sam po tome da padnem u nesvijest na velikim visinama i kada mi je prehladno", napisala je novinarka na svom blogu i zahvalila svima koji su joj uputili lijepe želje.

Uskoro planira odlazak liječniku kako bi utvrdila razlog svog problema. Priznala je da se i sama dobro nasmijala cijeloj situaciji i poručila svima da se ne trebaju loše osjećati ako ih je njezin pad nasmijao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook