Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Likvidacija u 30 sekundi

Cure detalji brutalnog smaknuća crnogorskih mafijaša: "Ubili su ih vrlo iskusni profesionalci"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje četiri muškarca sudjelovala su u brutalnom ubojstvu Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Ateni, zabilježile su nadzorne kamere okolnih ugostiteljskih objekata i zgrada. Objavljeni su novi detalji likvidacije vođa crnogorskog mafijaškog klana.

Dok su dvojica napadača pazila na goste u restoranu, druga dvojica pucala su u Dedovića i Stamatovića. Ciljali su im u glavu i ispalili dvadesetak hitaca.

Pročitajte i ovo James Crumbley, otac školskog ubojice, osuđen za ubojstvo - 7 Masakr u Michiganu Povijesna presuda: Otac dječaka koji je počinio pokolj u školi osuđen za ubojstvo Andrej Plenković Razgovarao s grčkim kolegom Odlične vijesti za navijače u Grčkoj, Plenković otkrio detalje: "Zaista očekujem u sljedećih nekoliko dana velike pomake"

"Ubojice su bili profesionalci i prema načinu na koji barataju oružjem, vrlo su iskusni. Svoje žrtve mirno su nanišanili. Ispalili su dvadesetak hitaca da bi ubili dvije osobe, što ukazuje na njihovu odlučnost da ih ubiju. Obojici su pucali u glavu. U restoran su ušli mirno, u prvom trenutku svi su pomislili da su gosti", kazao je izvor iz atenske policije, prenosi Blic.

Grčki mediji navode da su trojica napadača u dvadesetim godinama, a da je jedan među njima bio u dobi od oko 45 godina. Supruga Stevana Stamatovića prevezena je u bolnicu s ozljedom noge. Prema neslužbenim informacijama, u bolnici se nalazi i dijete koja je prisustvovalo ubojstvu i ozljeđivanju. Ono je pod nadzorom psihijatra zbog velikog šoka koja je pretrpjelo.

Javnost je šokirana ubojstvom dvojice kriminalaca, ali i brzinom kojom se sve dogodilo. Naime, u 30 sekundi maskirani su napadači ušli u restoran i zapucali. Nakon toga su pobjegli džipom za kojim traga grčka policija. Snimljeni su nadzornim kamerama, no s obzirom na to da su bili dobro maskirani, mala je vjerojatnost da će biti otkriveno tko su. Iza njih su ostale čahure kalibra 9 mm iz dva različita pištolja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene