Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podivljala priroda

Nove poplave u BiH - Dva mjeseca nakon nezaboravne katastrofe!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Česte kiše izazvale su nove poplave u Bosni i Hercegovini gdje se stanovnici još uvijek oporavljaju od katastrofalnih poplava koje su ih pogodile u svibnju ove godine. Rijeka Jablanica poplavila je domaćinstva u dijelovima općine Maglaj.

Nakon obilnih padalina, koje su počele u utorak oko 16 sati, rijeka Jablanica se izlila iz svog korita u mjestima Bijela Ploča i Jablanica u BiH te ponovo poplavila pojedina domaćinstva koja se nalaze uz samo korito.

Pročitajte i ovo Provjereno: Rizo, Marko i Boro - 3 EMISIJA PROVJERENO Bili su kolege pa neprijatelji, a sada ponovno žive zajedno u rodnom Maglaju! Bivši ratni zapovjednici poručuju: ''Tko planira novi rat, na nas neka ne računa!'' Andrej Pavlović - 2 STANJE U DOLINI RIJEKE Vodostaj Neretve narastao, lokalna cesta kod Metkovića pod vodom i zatvorena, na terenu vatrogasci

'Grad je doslovno uništen'

Kako piše portal Maglaj.net, rijeka Jablanica je nabujala nevjerojatnom brzinom, a posljedice možete vidjeti u priloženom videu.

Ove loše vijesti stižu kratko nakon što su na ovom području zabilježeni prvi pozitivni pomaci oko vraćanja života stanovnika u normalu nakon strašnih poplava koje su nedavno pogodile taj kraj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene