Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije odobrio tekst

Dačić protiv zakletve Žandarmerije u kojoj stoji da 'bez Kosova ne postoji moja Srbija'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bez Kosova ne postoji moj srpski narod, Bez Kosova ne postoji moja Srbija...', stihovi su zakletve srbijanske Žandarmerije koja se prvi put mogla čuti ovaj četvrtak na Dan žandarmerije.

Srbijanski ministar unutarnjih poslova Ivica Dačić izjavio je kako više nema potrebe da Žandarmerija koristi zakletvu u kojoj stoji kako 'Srbije i srpskog naroda nema bez Kosova', jer, kako je rekao, ne treba davati alibi za sumnju u dobre namjere Srbije piše Blic.

Pročitajte i ovo Xhelal Svecla Sudionici su identificirani Kosovski ministar unutarnjih poslova priziva podnošenje tužbe protiv napadača u Banjskoj: "Ta skupina bavila se kriminalnom djelatnošću i ranije" Ivica Dačić Odgovor Zapadu Dačić: "Srbija nije nečija produljena ruka"

>> Mandatar Dačić: Brzo ću sastaviti Vladu!

Radi se o zakletvi koja se prvi put mogla čuti u četvrtak na Vidovdan koji se slavi kao Dan žandarmerije. Dačić je rekao kako on taj tekst nikada nije potpisao, niti odobrio.

Dačić je ocjenio kako nema nikakve potrebe za takvom zakletvom jer bi se mogle pojaviti nedoumice oko toga predstavlja li taj tekst metaforu ili prijetnju.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene