Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krajnji desničari

NJEMAČKI VICEKANCELAR Uz osmijeh aktivistima pokazao srednji prst

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački vicekancelar, socijaldemokrat Sigmar Gabriel, pokazao je srednji prst pripadnicima krajnje desnice koji su mu prepriječili izlaz u petak na sjeverozapadu zemlje, po video-snimci prikazanoj u srijedu.

"Izdajica naroda!", dobacio je prosvjednik ministru gospodarstva dok je drugi glas napao političkog dužnosnika oko nacionalsocijalističke prošlosti njegova oca: "Tvoj je otac volio svoju zemlju. A što ti radiš? Uništavaš je."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dolazio pred tužilaštvo VIDEO Milorad Dodik šokirao nepristojnom gestom iz službenog automobila Jelena Veljača Lavina reakcija Nakon brojnih žena i bivše hrvatske predsjednice, i Jelena Veljača ima poruku za Miroslava Škoru

Uz osmijeh Sigmar Gabriel okrenuo se prema akivistima i pokazao im srednji prst, prema video-snimci koju su na Facebooku objavili neonacisti, a potom antifašisti, a čiju su autentičnost potvrdili socijaldemokratski dužnosnici agenciji DPA.

Još jedan Gabrielov gaf, reagirala je u srijedu na Facebooku šefica populističke desne stranke Alternativa za Njemačku Frauke Petry osuđujući "djetinjasto i nedostojno ponašanje" jednog vicekancelara.

Sigmar Gabriel ne propušta priliku da se distincira od ideja svojeg oca a prošlog je ljeta bio meta brojnih prijetnji, elektroničkih pisama i poziva na mržnju nakon što je prosvjednike koji su došli omesti dolazak izbjeglica u izbjeglički centar u u Heidenauu u Saski nazvao "razuzdanom gomilom". (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene