Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi s kanalizacijom

New York: Sjedište UN-a evakuirano zbog mirisa fekalija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijeće sigurnosti UN-a, kao i generalna skupština unutar zgrade te međunarodne organizacije u New Yorku, evakuirani su zbog sumnjivog mirisa.

Pokazalo se kako je problem zapravo bio visok vodostaj East Rivera, koji je pak stvorio problem u lokalnoj kanalizaciji iz koje se širio sumnjiv miris. Neki svjedoci su rekli kako je taj miris, koji se širio iz zgrade UN-a bio odvratan i da je zaudarao po dizelu.

Pročitajte i ovo Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi Slika nije dostupna Nakratko evakuiran terminal u zračnoj luci JFK u New Yorku

Glasnogovornik UN-a Farhan Haq rekao je kako je evakuacija napravljena radi mjere opreza. 'Trenutno pokušavamo identificirati o kakvom se mirisu zapravo radi s lokalnim vlastima', istaknuo je odmah nakon evakuacije Haq.

Iako je isprva novinarima rečeno kako u sjedištu Un-a na Manhattanu curi plin, Haq to nije mogao potvrditi, prenosi Reuters. Sjednice Vijeća sigurnosti i generalne skupštine UN-a prebačene su u susjednu zgradu i nema dojava o nikakvim ozljedama.

Čitava zgrada UN-a u New Yorku trenutno se preuređuje, a to preuređenje košta oko dvije milijarde dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene