Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba je trajala više od pola sata

Evo s čim su se BORILI više od pola sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojici ribara u Slovačkoj se posrećilo. Na udicu im se uhvatila mrcina duga više od dva metra i teška sto kilograma. Izvlačenje golemog soma iz vode bio je pravi podvig.

Dvojica ribara ponosno su pokazivala svoj ulov. Som kojeg su ulovili je dug 258 centimetara, a teži više od 100 kilograma. 'Ovo je najveća riba ikada ulovljena ovdje', kazao je Peter Caklos.

>> FOTO U Neretvi ulovio jednu od najrjeđih riba!

Pročitajte i ovo Medvjed hara slovačkim gradom na sjeveru Slovačke VIDEO Medvjed hara gradom, proglašeno izvanredno stanje: U napadu ozlijeđeno petero ljudi Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed

A tako veliku ribu nije bilo lako izvući iz vode. 'Izvlačili smo je najprije polako, a onda malo snažnije', kazao je Iurai Petrovai.

Borba s velikim somom trajala je više od pola sata. 'Ovo je velika i moćna riba i bilo je jako teško. Trebalo ga je samo izvući na pravi način, a za to smo imali dobar alat', kazao je Peter. Ribari su zato ponosno pozirali pred novinarima, a nakon što su soma svima ponosno pokazali te ga ovjekovječili fotoaparatom - vratili su ga u vodu. Tako je dobio priliku još malo narasti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene