Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtve su migranti?

Nepoznat uzrok požara u skladišta u Moskvi, otkriveno 16 tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje 16 osoba poginulo je u požaru skladišta u Moskvi u subotu ujutro a uzrok požara još je nepoznat, objavile su ruske vlasti.

Spasioci su stigli na lice mjesta rano ujutro kako bi savladali požar koji je izbio u skladištu smještenom u industrijskoj zoni sjeverno od glavnog grada Rusije i otkrili 16 tijela, izvijestila je službena agencija TASS, citirajući ministarstvo za izvanredna stanja.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Dok su se borili s vatrenom stihijom, vatrogasci su otkrili "prostoriju izoliranu zbog plamena". "Srušili su zid prostorije i otkrili 16 tijela", dodala je agencija.

Požar je poharao 200 prostornih metara tog skladišta i ugašen je oko 8 sati, po vlastima.

Žrtve su vjerojatno migranti iz bivših sovjetskih republika, izjavio je izvor iz snaga reda ruskim novinskim agencijama ističući da je skladište pripadalo tiskari. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene