Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepokretnu ženu od najezde miševa spasilo je osoblje staračkog doma. Nakon pretrage sobe, u ormaru je pronađeno leglo miševa.


Nesretnoj starici miševi su izgrizli lice u staračkom domu u Calgaryju u kanadskoj provinciji Alberti. Žena se nalazila na odjelu za osobe s gubitkom pamćenja u modernoj ustanovi St. Therese Villa, koja je na glasu kao problematična kada je riječ o miševima.

Vezani članci Brenton Tarrant (Foto: screenshot) Baka monstruma koji je ubio 49 osoba: "Bio je dobar dečko, došao je za Božić. To nije unuk kojeg sam poznavala..." Rakija (Foto: Getty Images) Baka Bosiljka kažnjena zbog rakije: "Ubilo me, pa moja mirovina nije dovoljna za kaznu!"

Žrtvu je 1. rujna od miševa spasilo osoblje koje je obavljalo noćne provjere. Poslije je u njezinom ormaru pronađeno leglo miševa. Žena je zadobila manje ozljede lica, no moglo je biti mnogo gore.

>>NEVJEROJATNO! Miševe naučio skateboardu

''Jedan od zaposlenika ušao je u sobu i zatekao miševe kako joj grickaju lice'',  rekla je Sandra Acozar, izvršna direktorica organizacije za zaštitu prava pacijenata Friends of Medicare.
Na incident je reagirao i provincijski ministar zdravstva Fred Horne.

''Moram reći da sam se jako, jako razočarao kad sam jutros doznao za ovo te imam ogroman broj pitanja o tome što se točno tamo događ'', rekao je Horne, koji je odmah naredio kontrolu ustanove. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook