Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Broj glasova - 0!

Ne vjeruju ni sami sebi: Ovi kandidati na izborima u BiH nisu osvojili baš ni jedan glas

Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP
Osobe zadužene za brojanje glasova s proteklih Općih izbora u BiH još uvijek nisu pronašle glasačke listiće na kojim je netko dao povjerenje Danijeli Đurić, Nevenki Vlačić, Draženku Joviću i Katici Jović za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Zavičajni socijaldemokrati Mile Marčeta za ovogodišnje izbore kandidirali su Danijelu Đurić za Narodnu skupštinu Republike Srpske, ali čini se da ona nije osoba koja je ulila povjerenje biračima, kao ni svojim prijateljima, rodbini, ali ni samoj sebi.

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Nikola Grmoja Iz minute u minutu Nakon odgovora DP-a na poziv u koaliciju oglasio se i Grmoja: "Pokažite da niste ispostava HDZ-a"

Istu sudbinu doživjele su njezine stranačke kolege Nevenka Vlačić i Draženko Jović, javlja Klix.ba

Stranka Lijevo krilo dala je povjerenje Katici Jović, ali istom mjerom nisu joj uzvratili birači, pa ni ona sama sebi, s obzirom na to da je pored njezina imena broj glasova nula.

Nakon više od 90 posto obrađenih biračkih mjesta, njima ostaje nada da je makar jedna, od ukupno 148.951 osobe koja je imala pravo glasa u Izbornoj jedinici 1 za NSRS, pomislila na njih tijekom glasanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene