Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP

Osobe zadužene za brojanje glasova s proteklih Općih izbora u BiH još uvijek nisu pronašle glasačke listiće na kojim je netko dao povjerenje Danijeli Đurić, Nevenki Vlačić, Draženku Joviću i Katici Jović za Narodnu skupštinu Republike Srpske.


Zavičajni socijaldemokrati Mile Marčeta za ovogodišnje izbore kandidirali su Danijelu Đurić za Narodnu skupštinu Republike Srpske, ali čini se da ona nije osoba koja je ulila povjerenje biračima, kao ni svojim prijateljima, rodbini, ali ni samoj sebi.

Vezani članci Milorad Dodik Dodik nakon poraza u Banjoj Luci: "Niste bili fer. Netko je ovdje igrao pokvareno" Izbori u BiH Iznenađenje u BiH: Dodikov čovjek izgubio Banju Luku, u Travniku vodi kandidat koji je preminuo na dan izbora

Istu sudbinu doživjele su njezine stranačke kolege Nevenka Vlačić i Draženko Jović, javlja Klix.ba

Stranka Lijevo krilo dala je povjerenje Katici Jović, ali istom mjerom nisu joj uzvratili birači, pa ni ona sama sebi, s obzirom na to da je pored njezina imena broj glasova nula.

Nakon više od 90 posto obrađenih biračkih mjesta, njima ostaje nada da je makar jedna, od ukupno 148.951 osobe koja je imala pravo glasa u Izbornoj jedinici 1 za NSRS, pomislila na njih tijekom glasanja.