Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osveta na kineski način

Nazvala psa po omraženom susjedu pa mu psovala sve po spisku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Domišljata Kineskinja kupila je psa, nazvala ga po susjedu s kojim se davnih dana posvađala pa mu je, kad god bi u njezinoj blizini susjed prošao, psu na sav glas psovala sve po spisku. Sud ju je oglobio s 4.600 kuna.

Kineskinja Hu Lin mora svom susjedu Wangu Sunu zbog duševnih boli platiti oko 4.600 kuna. Iza kazne se krije svađa od prije šest godina, kada ju je Wang tražio suglasnost za dogradnju svoje kuće. Hu Lin je iz nekog razloga taj zahtjev toliko razbjesnio da se nedavno odlučila na prilično podmuklu osvetu.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Pitbuli napali dijete tragedija u Italiji Dva pitbula rastrgala 13-mjesečnog dječaka dok se igrao u dvorištu: Majka ga je pokušala spasiti, nju su izgrizli

>> Kada pas 'komunicira' s bebom...

Nabavila je psa, kojeg je nazvala po susjedu i onda je, kad god bi ugledala Wanga, psa zvala imenom i psovala mu sve po spisku.

'Nazvala je psa po meni i čim bi me ugledala, psovala je i vrijeđala psa izvikujući moje ime', ispričao je susjed Wang na sudu u sjevernoj kineskoj provinciji Gansu. 'Svi su znali što je zapravo htjela', dodao je, prenosi Metro.

Sudac se složio te je Hu Lin odrezao novčanu kaznu i naredio joj da se Wangu ispriča.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene