Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amanda Knox i njezin bivši dečko Raffaeleo Sollecito oslobođeni su 2011. godine zbog nedostatka dokaza.


Tužitelj Alessandro Crini zatražio je 30-godišnju kaznu zatvora za Amandu Knox na nastavku ponovljenog suđenja za ubojstvo studentice Meredith Kercher 2007. godine.

Studentica silovana i izbodena 47 puta: Je li joj Amanda oduzela život?

Vezani članci Četvrtooptužena u slučaju mali Agrokor Nicole de Rossi De Rossi iznijela obranu: "Todorić je za mene bio apsolutni autoritet i nisam sumnjala u njegov potpis. Ovo suđenje me uništilo" Sandra Zeljko iznjela obranu u predmetu Dnevnice - 1 Zeljko: "O dnevnicama sam unatoč zabrani obavijestila Plenkovića i Božinovića"

Crini je također za njezinog bivšeg dečka Raffaelea Sollecita zatražio visoku kaznu i to od 26 godina zatvora, donosi CNN. Ponovno suđenje Amandi Knox i Sollecitu počelo je krajem rujna u Firenci.

Oboje su optuženi 2009. godine, ali su oslobođeni dvije godine kasnije zbog nedostatka dokaza. No, Vrhovni sud u Italiji prošle je godine odlučio ponovno pokrenuti postupak s obrazloženjem da porota koja ih je oslobodila nije uzela u obzir sve dokaze, te da nisu tražili objašnjenja za velike razlike u njihovim svjedočenjima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook