Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Talibani preuzeli odgovornost

Napadači u Pakistanu ubili šest vojnika i policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadači su ubili šest vojnika i policajca u vojnom logoru postavljenom uz rijeku na inače mirnom istoku Pakistana a za napad su odgovornost preuzeli pakistanski talibani.

'Mala spasilačka skupina logorovala je na obali rijeke tijekom potrage za tijelom nestalog pilota', rekla je vojska u izjavi.

'Rano ujutro je nekoliko nepoznatih napadača otvorilo vatru na spasilačku skupinu što je rezultiralo shahadatom (mučeništvom) šestero pripadnika snaga sigurnosti'.

Pakistanski su talibani rekli da su njihovi sljedbenici odgovorni za ubojstva i zaprijetili novim napadima.

'Upozoravamo vladu da će se naši napadi nastaviti posvuda u Pakistanu, posebice u Punjabu', rekao je agenciji Reuters telefonom Ehsanullah Ehsan, glasnogovornik skupine Tekrih-e-Taliban. (Hina)

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Posljedice napada u Pakistanu (Foto: Arhiva/AFP) Samoubilački napad u Pakistanu: Najmanje 12 mrtvih, među njima utjecajni lokalni političar

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene