Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napadači su ubili šest vojnika i policajca u vojnom logoru postavljenom uz rijeku na inače mirnom istoku Pakistana a za napad su odgovornost preuzeli pakistanski talibani.


'Mala spasilačka skupina logorovala je na obali rijeke tijekom potrage za tijelom nestalog pilota', rekla je vojska u izjavi.

'Rano ujutro je nekoliko nepoznatih napadača otvorilo vatru na spasilačku skupinu što je rezultiralo shahadatom (mučeništvom) šestero pripadnika snaga sigurnosti'.

Pakistanski su talibani rekli da su njihovi sljedbenici odgovorni za ubojstva i zaprijetili novim napadima.

'Upozoravamo vladu da će se naši napadi nastaviti posvuda u Pakistanu, posebice u Punjabu', rekao je agenciji Reuters telefonom Ehsanullah Ehsan, glasnogovornik skupine Tekrih-e-Taliban. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Domagoj Mikić na Markovu trgu Nakon deset mjeseci složen mozaik bezumnog čina na Markovu trgu, barikade i dalje ostaju: "Motiv napada još uvijek nije poznat" Policija u Engleskoj, ilustracija U trgovačkom centru u Engleskoj pred očima djece napadnuti policajci: ''Imao je oštricu i počeo mahati po vratu, glavi, leđima i rukama''