Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna nesreća

Nakon što joj je muža ubio morski pas, mladenka traži vjenčani prsten

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gemma Redmond ostala je bez muža na medenom mjesecu kad ga je rastrgao morski pas i sada se nada kako bi mogla pronaći vjenčani prsten.

Britanski novopečeni par Ian i Gemma Redmond provodili su medeni mjesec iz snova na idiličnim Sejšelima kad je sve krenulo po zlu. Dok se kupao nedaleko od obale Iana je dohvatio ogromni morski pas i u trenutku mu strgao lijevu ruku nakon čega je 30-godišnjak iskrvario na smrt.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

U dirljivom pismu Gemma je Iana opisala kao ljubav svog života te se sada nada pronalasku vjemčanog prstena - 'simbola njihove ljubavi'. 'Lokalno stanovništvo je odmah krenulo u potragu za rukom, i možda nađu prsten u utrobi morskog psa kad ga ubiju', kazao je za Sun jedan od očevidaca nesreće. Napad morskog psa je jako rijedak na tom području i posljednji se dogodio 1963. godine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene