Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovisnost o estetskoj kirurgiji

Nakon silikona u lice ubrizgavala ulje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hang Mioku, 48-godišnja je žena iz Koreje koja je postala ovisna o plastičnim operacijama. Nizom zahvata dovela se do neprepoznatljivosti, pogotovo nakon što je injekcijom u lice ubrizgala vrelo ulje.

Hang se prvoj plastičnoj operaciji podvrgla u 28. godini. Odmah je znala da želi još, pa se preselila u Japan gdje su joj operacije bile dostupnije, piše Telegraph.co.uk.

Pročitajte i ovo Operacija robotom asistentom u KBC Split - 2 KBC Split FOTO/VIDEO Robot Hugo odradio prve operacije: "Ovo je za nas veliko priznanje" Benjamin Netanyahu dijagnosticirana hernija Netanyahu ide na operaciju, vlast privremeno preuzima zamjenik premijera

Nakon niza operacija, njezino lice postajalo je sve veće i deformiranije, no Hang je u zrcalu vidjela prekrasnu sliku.

Sljedeći kirurg kojeg je posjetila odbio je raditi bilo kakav zahvat te joj pokušao objasniti kako je njezin problem psihološke naravi.

Kada se vratila u rodnu Koreju, operacije su Hang toliko promijenile da je ni roditelji nisu prepoznali.

Nakon što su se uvjerili da je djevojka s ogromnim natečenim licem uistinu njihova kći, odveli su je liječniku. Ustanovljeno je da Hang ima psihički poremećaj te se počela liječiti.

No, tretman je za nju bio preskup pa je ubrzo odustala i vratila se starim navikama.

Uspjela je pronaći estetskog kirurga koji nije odbio njezin zahtjev za silikonskim injekcijama. Naprotiv, dao joj je silikon da ga sama kod kuće može ubrizgavati u lice.

Kada joj je ponestalo silikona, Hang ga je zamijenila vrelim uljem koje je stavila u injekciju i ubrizgala ga u lice.

Nakon toga joj je lice postalo groteskno veliko i Hang su počela ismijavati djeca iz susjedstva. 

Priča o djevojci koja je postala ovisna o estetskoj kirurgiji dospjela je i na korejsku televiziju. Nakon priloga gledatelji su se smilovali Hang te joj poslali dovoljno novca da može otići na operaciju kojom će smanjiti opseg  lica.

Za vrijeme prvog operacijskog zahvata čak je 60 grama strane supstance izvađeno iz Hanhinog lica i 200 grama iz njezinog vrata. 

Nakon nekoliko tretmana njezino lice bilo je znatno manje, no još uvijek deformirano. No čini se da je Hang ipak iz svega nešto naučila; kaže da bi voljela imati lice kakvo je imala prije operacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene