Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam lutao cestom

Nakon dva tjedna trogodišnji Amerikanac pronađen u Meksiku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samog i uplašenog kako luta ulicom, trogodišnjeg dječaka za kojim već dva tjedna traje potraga u SAD-u, pronašla je meksička policija. Briant Rodriguez otet je u svom domu, nakon što su u njega provalila dva naoružana muškaraca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Malezijski zrakoplov otet? VIDEO Pretvara li se ovo u jedan od najvećih misterija u povijesti zrakoplovstva?! Slika nije dostupna Potraga i dalje traje Nova teorija: Je li nestali zrakoplov oteo kopilot?

Dva tjedna nakon otmice iz obiteljske kuće u Kaliforniji, Brian Rodriguez pronađen je kako sam luta ulicama Mexicalija. Pronašao ga je policijski službenik u četvrtak navečer, rekao je šerif Rod Hoops. Nakon rješavanja papirologije s meksičkim vlastima dječak je vraćen majci.

‘Veoma smo sretni što je živ’, rekao je Hoops. Dječak je nestao 3. svibnja kada su dvojica naoružanih muškarca ušla u kuću i zavezala njega, majku te još četvero djece, dječakove braću i sestre. Muškarci su kuću opljačkali, a potom je napustili, vodeći dječaka sa sobom.

Počinitelji još nisu pronađeni, ali policija im je na tragu. Snimljeni su nadzornom video kamerom koja se nalazi u trgovini u blizini dječakove kuće, gdje su napadači kupovali trake kojima su vezali bespomoćnu obitelj. Motivi pljačke i otmice nisu objavljene, jer bi, prema riječima šerifa, mogle ugroziti istragu. Liječnici su ustvrdili da dječak nije ozljeđen, ali primijećeno je kako je nestala njegova duga kovrčava kosica, pa se pretpostavlja da su ga ošišali otmičari.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene