Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najviši poslovni toranj u Parizu evakuiran zbog dojave o bombi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Toranj Montparnasse u Parizu, najviša poslovna zgrada u francuskoj prijestolnici, evakuirana je u ponedjeljak predvečer zbog anonimne telefonske dojave o mogućoj eksploziji, doznaje se od policijske uprave.

Oko 16.30 sati policija je primila anonimni poziv u kojemu je upozoreno da će bomba eksplodirati, nakon čega je iz tornja evakuirano oko 3.000 ljudi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nisu to očekivali Zbog prijetnje bombom avion se vratio u zračnu luku, a putnici su evakuirani: Šokirali se kad su otkrili što je u WC-u Slika nije dostupna Policija sve provjerila Zagreb: Dojava o bombi u Eurocentru bila je lažna

Stanje se smirilo predvečer, izvijestio je novinar AFP-a.

Zgradu s 59 katova, najvišu u Parizu poslije Eiffelova tornja, na godinu posjeti 600.000 turista. Oko 5.000 uredskih službenika radi u tornju.

'Policija nas je obavijestila da je primila anonimni telefonski poziv iz govornice u XV. arondismanu u Parizu koji je upozorio na moguću eksploziju bombe', rekao je pravosudni dužnosnik Francois Chabas.

'Pirotehničari su stigli na mjesto događaja sa psima i provjerili su sve katove koji su otvoreni za javnost', rekao je dodajući da su takvi pozivi rijetki.

Sličan poziv bio je upućen 2002., rekao je, dodavši kako je zbog lanjskoga, 'koji se odnosio samo na jedan kat', evakuirano pet katova.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene