Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresu magnitude 5,2

VIDEO Strašni prizori potresa u Turskoj: Najmanje 23 osobe ozlijeđene, ljudi skakali s velikih visina, padali...

Potres u Turskoj
Potres u Turskoj Foto: Screenshot/Twitter
Najmanje 23 osobe ozlijeđene su u četvrtak navečer u južnoj Turskoj u potresu magnitude 5,2 stupnja, šest mjeseci nakon katastrofalnih potresa koji su pogodili tu tursku regiju.

Turski ministar zdravstva Fahrettin Koca rekao je da je većina ozljeda nastala uslijed padova ili skokova s velike visine.

Centar za praćenje potresa u Istanbulu izvijestio je da se potres dogodio u četvrtak u 20:47 sati po lokalnom vremenu. Njegov epicentar bio je u gradiću Yesilyurtu u pokrajini Malatiji.

 

Pročitajte i ovo Hrvatski obrtnici i njihovi proizvodi - 3 Rupa u zakonu Oni imaju plan B za neradne nedjelje: "U osmom je mjesecu najveći promet", "Puno nam znači svaki dan"

Pokrajina Malatija bila je među onima koje je teško oštetio potres 6. veljače. Gradonačelnik Selahattin Guerkan rekao je da je u Malatiji poginulo oko 2300 ljudi.

Pročitajte i ovo Požari na Havajima - 3 Tisuće evakuirane Turistički raj pretvorio se u noćnu moru: Poginulo najmanje 36 osoba - "Nije se vidjela nijedna zgrada, nestale su, kao da je eksplodirala bomba"

Pročitajte i ovo Prometna nesreća - 2 Vozač u bolnici Kolege u šoku nakon smrti radnika HAC-a: "Ljudi, koncentrirajte se, pazimo jedni na druge"

Dana 6. veljače dva velika i mnogi naknadni potresi razorili su jugoistočnu Tursku i sjevernu Siriju, te usmrtili više od 50.000 ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene