Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je žene rodila dijete za manje od minutu. Snimile su to nadzorne kamere bolnice u koju je žena ušla. Dok je njezin suprug koji ju je dovezano u bolnicu tražio parking, ona je rodila, stojeći na ulazu u bolnicu.


Jessica Stubbins iz Scunthropea u Engleskoj, tek je bila prošla kroz vrata bolnice kada je osjetila snažan trud. Naslonila se na zid misleći kako će trud začas proći, no ubrzo je osjetila da je beba već rođena.

Vezani članci Marijo Bekić, ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik Ravnatelj dubrovačke bolnice koji je cijepio obitelj preko reda: ''Ne može biti nepropisno kad propisi ne postoje'' Slika nije dostupna Strašna tragedija: Vozio ženu na porod pa naletio na pješaka i ubio ga

Spustila je hlače i uzela novorođenče u naručje. U tom trenutku došao je otac Tom koji je ostavio Jessicu ispred bolnice, kako bi parkirao auto, piše Daily Mail.

Sve su zabilježile nadzorne kamere bolnice, pa je par medijima postao zanimljiva priča. Tom im je ispričao kako je Jessica čim ga je vidjela uzvikivala: 'Djevojčica je! Djevojčica je! Oprosti! Oprosti!'

Ispričavala se, kaže Tom, jer se osjećala krivom što je Tom propustio porod. 'Bio sam šokiran. Nisam znao što se događa', kazao je Tom.

Medicinska sestra Gemma Hoeft ispričala je kako je vidjela Jessicu da se muči na ulazu u bolnicu.

'Čim sam je vidjela pomislila sam, ova žene neće uspjeti doći do rađaonice. Dok sam došla do nje, već je imala dijete u rukama', rekla je sestra Gemma.