Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pomoć obitelji i bližnjima

Na ukrajinskoj stranici objavljuju informacije o zarobljenim i poginulim ruskim vojnicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uslijed rata u Ukrajini, tijekom kojeg su do sada poginula 352 ukrajinska civila, ukrajinsko ministarstvo unutarnjih poslova napravilo je internetsku stranicu na kojoj objavljuje snimke zarobljenih ili poginulih ruskih vojnika kako bi ih njihove obitelji prepoznale.

''Na njoj ćete pronaći podatke o zarobljenim i ubijenim ruskim vojnicima u Ukrajini od početka okupacije. Ovdje ćemo promptno objavljivati ​​fotografije i videozapise koje dobijemo s bojišta. Ako su vaši rođaci ili prijatelji u Ukrajini i sudjeluju u ratu protiv našeg naroda - ovdje možete dobiti informacije o njihovoj sudbini'', uvod je na internetskoj stranici koju su izradili predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova Ukrajine.

Naime, ističu da ''fotografije i videa namjerno objavljuju'' kako bi se identificirali ruski vojnici.

Na stranici 200rf.com, uz videozapise, mogu se vidjeti dokumenti i razne informacije koje bi mogle pomoći obitelji i bližnjima da prepoznaju zarobljene i ubijene vojnike.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Implementirali neke sankcije Bijela kuća poziva Kinu na osudu ruske invazije: “Ovo nije vrijeme za stajanje sa strane''

Pročitajte i ovo Nuklearno naoružanje u svijetu - 2 ESKALACIJA AGRESIJE Svijet u nevjerici nakon Putinove naredbe: Što sve od oružja za masovno uništenje Rusija posjeduje?

Podsjetimo, u nedjelju je ukrajinsko Ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo da je broj ubijenih u Ukrajini nakon ruske invazije 352 civila. Među ubijenima je najmanje 14 djece. Još 116 djece je ozlijeđeno, a ukupno su ranjene 1684 osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene