Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon svađe

Na silu pokušao 'istjerati vraga' iz svoje djevojke (80)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretnu ženu je policija pronašla ispred kuće, a na sebi je imala modrice i ogrebotine po rukama.

David Benes (54) iz američke savezne države Floride uhićen je nakon što je na silu 'istjerivao vraga' iz svoje 80-godišnje djevojke.

Pročitajte i ovo Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj Ilustracija Izvijestio DORH Užas kod Bjelovara: Prisiljavao muškarca da ga služi, maltretirao ga i držao u nehumanim uvjetima

Muškarac je ispričao policiji kako su se on i njegova djevojka s kojom je već tri godine u vezi u ponedjeljak navečer posvađali. Zarobio je u stanu te počeo s činom egzorcizma, piše CBS Tampa.

Žena je ispričala kako je njezin dečko izvadio baterije iz svih telefona u kući, oduzeo joj ključeve od automobila i rastavio vrata od garaže kako bi je spriječio da pobjegne. Nesretnu ženu je policija kasnije pronašla ispred kuće, a na sebi je imala modrice i ogrebotine po rukama.

>> VIDEO Talijanski mediji: Papa izvršio egzorcizam pred kamerama?

Zbog prisilnog egzorcizma, prijeti mu kazna zbog premlaćivanja osobe starije od 65 godina te pokušaja utjecanja na svjedoka. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene