Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U podzemnom tunelu?

Na nogama vojska, policija, vatrogasci: Pronađen davno izgubljeni nacistički vlak prepun zlata?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
300 tona zlata leži negdje ispod ovog poljskog grada.

Dva muškarca iz Poljske tvrde kako su pronašli davno nestali nacistički vlak koji je navodno pun zlata, dragog kamenja i oružja. Vlak je nestao nedaleko grada Wroclawa 1945. godine u trenutku kad su mu se približavale sovjetske snage.

Pročitajte i ovo Počele su pripreme za dolazak baterijskih vlakova baterijski vlakovi Počele pripreme za dolazak suvremenih vlakova, mogu voziti do 160 kilometara na sat Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi

Jedna odvjetnička tvrtka kaže kako su joj se obratila ranije spomenuta dva muškarca te da žele 10 posto ukupne vrijednosti vlaka.

Vlak je navodno nestao nedaleko dvorca Ksiaz u Walbrzychu čiji lokalno vođe kažu kako su skeptični, ali da će provjeriti o čemu se radi.

TAJNI PODZEMNI TUNELI ZA OBRANU OD NACISTA Nije dozvolio da mu Nijemci plove pred nosom

Ovim potencijalnim otkrićem trenutno se bave odvjetnici, vojska, policajci i vatrogasci. Naime na tom se području nikad nisu vršila neka veća iskapanja pa ne znaju što bi ih moglo očekivati.

Doista postoji mogućnost da je pronađen jer neki vjeruju da je od 1945. vlak skriven u jednom od nebrojenih tunela koje su nacisti izgradili na tom području, moguće čak i u podzemnom tunelu gdje postoji opasnost od nakupljanja metana što bi moglo rezultirati eksplozijom.

U vlaku se navodno nalazi oko 300 tona zlata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene