Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za hitne situacije

NEVJEROJATAN PREVID Tajni plan Njemačke na internetu dostupan džihadistima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tajni plan za hitne situacije u zračnoj luci Koeln-Bonn bio je na web stranici nekoliko mjeseci, objavila je njemačka televizija ZDF u srijedu.

ZDF kaže da dokument, koji ima  više od 230 stranica i namijenjen je samo za internu uporabu, uključuje instrukcije o tome kako se ponašati u slučaju prirodnih katastrofa, nesreća na aerodromima kao i u slučaju terorističkih napada, talačkih kriza ili prijetnji bombama.

Pročitajte i ovo Cesta, ilustracija Kao i prije 50 godina Panika u Njemačkoj, od ljeta je moguća velika promjena u prometu Podaci - 1 Brzina interneta Hrvatski Telekom mora platiti 5,9 milijuna eura: "Određivanje ovakve drakonske kazne je izvan svakog razumnog okvira"

Skupina SITE prošli mjesec je objavila da je Islamska država pozvala preko interneta njemačke muslimane da izvedu napade na zračnu luku Koeln-Bonn i urede kandelarke Angele Merkel, slične onima u Bruxellesu.

Dokument uključuje detaljne opise kamo bi se putnici trebali skloniti u slučaju hitnih situacija. Na web stranici se nalazio od studenog 2015. a uklonjen je nakon upita ZDF-a.

Dužnosnici zračne luke nisu bili dostupni za komentar koji je htjela dobiti agencija Reuters. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene