Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tajni plan za hitne situacije u zračnoj luci Koeln-Bonn bio je na web stranici nekoliko mjeseci, objavila je njemačka televizija ZDF u srijedu.


ZDF kaže da dokument, koji ima  više od 230 stranica i namijenjen je samo za internu uporabu, uključuje instrukcije o tome kako se ponašati u slučaju prirodnih katastrofa, nesreća na aerodromima kao i u slučaju terorističkih napada, talačkih kriza ili prijetnji bombama.

Vezani članci Favorit za budućeg kancelara Njemačke smijuljio se obilazeći poplavljena područja - 2 Osramotio se: Kancelarski kandidat morao se javno ispričati zbog ponašanja tijekom obilaska poplavljenih područja Poplave u Njemačkoj Nove poplave pogodile Njemačku i Austriju i dalje raste broj poginulih: "Ceste i mostovi moraju biti brzo popravljeni''

Skupina SITE prošli mjesec je objavila da je Islamska država pozvala preko interneta njemačke muslimane da izvedu napade na zračnu luku Koeln-Bonn i urede kandelarke Angele Merkel, slične onima u Bruxellesu.

Dokument uključuje detaljne opise kamo bi se putnici trebali skloniti u slučaju hitnih situacija. Na web stranici se nalazio od studenog 2015. a uklonjen je nakon upita ZDF-a.

Dužnosnici zračne luke nisu bili dostupni za komentar koji je htjela dobiti agencija Reuters. (Hina)