Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U stravičnom sudaru dva kamiona na ruskoj cesti, jedan od kamiondžija čudesno je izbjegao smrt, uz pomoć instinkta i velike snalažljivosti.


Sudar je snimljen kamerom s vjetrobranskog stakla automobila koji se vozio iz jednog šlepera. Taj šleper skretao je ulijevo na križanju kada je na njega naletio drugi kamion i udario u njegov stražnji kraj.

Vezani članci Prosvjedi za Navaljnog Nemirno u Rusiji: Više od tisuću ljudi uhićeno na prosvjedima za Navaljnog Ruska vojska, ilustracija Europski dužnosnik smanjio procjene: "Rusija je uz ukrajinsku granicu nagomilala 100.000 vojnika"

>> Liječnici u čudu: Preživio je OVO!

Od siline udara, vozač drugog kamiona izletio je kroz vjetrobransko staklo, no spretni i sretni vozač, dočekao se na noge i nakon par sekundi zbunjenosti, pribrao se i u nevjerici gledao što je preživio bez ozljede, prenosi Daily Mail.

Ključna stvar u ovoj nesreći, čini se, bila je što vozač kamiona koji je izletio kroz vjetrobransko staklo, nije bio vezan pojasem. U kombinaciji s nevjerojatnom srećom, iz svega je izašao samo u šoku. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook