Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

Na čudesan način preživio stravičan sudar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stravičnom sudaru dva kamiona na ruskoj cesti, jedan od kamiondžija čudesno je izbjegao smrt, uz pomoć instinkta i velike snalažljivosti.

Sudar je snimljen kamerom s vjetrobranskog stakla automobila koji se vozio iz jednog šlepera. Taj šleper skretao je ulijevo na križanju kada je na njega naletio drugi kamion i udario u njegov stražnji kraj.

Pročitajte i ovo Sidro oštetilo cjevovod Balticconnector Hibridno ratovanje Sigurnost milijarde ljudi je ugrožena: "Znamo što su Rusi razvili za ratovanje pod morem" Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih

>> Liječnici u čudu: Preživio je OVO!

Od siline udara, vozač drugog kamiona izletio je kroz vjetrobransko staklo, no spretni i sretni vozač, dočekao se na noge i nakon par sekundi zbunjenosti, pribrao se i u nevjerici gledao što je preživio bez ozljede, prenosi Daily Mail.

Ključna stvar u ovoj nesreći, čini se, bila je što vozač kamiona koji je izletio kroz vjetrobransko staklo, nije bio vezan pojasem. U kombinaciji s nevjerojatnom srećom, iz svega je izašao samo u šoku. Pogledajte snimku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene