Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šipka kroz glavu

Liječnici u čudu: Preživio je OVO!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom je mladiću u Brazilu šipka duga gotovo dva metra probila glavu. Pravo je čudo, kaže liječnik, i to što je bio pri svijesti i lucidan kad je dovezen u bolnicu.

Tijekom rada na gradilištu u srijedu, 24-godišnjem radniku na glavu je pala šipka. Dugačka 1,8 metra šipka je pala s petog kata zgrade na kojoj su bili radovi. Radniku Eduardu Leiteu, probila je zatiljak i izašla kroz čelo između očiju, javlja AP.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari U padu lifta na gradilištu poginulo petero ljudi - 1 još se ne zna uzrok Tragedija na gradilištu: Montažni lift pao s 20 metara, poginulo petero ljudi

Mladić je brzo prevezen u bolnicu i cijelo je vrijeme bio pri svijesti. 'Impresivna stvar je da je mladić došao u bolnicu pri svijesti i ispričao mi što mu se dogodilo', rekao je dr. Luiz Essinger iz bolnice Miguel Couto u Rio de Janeiru u koju je dovezen Leite. Doktor je dodao da je pravo čudo što je ovaj 24-godišnjak uopće preživio.

>> Radnik preživio pad na šipku koja mu se zabila 15 centimetara u lubanju

Ubrzo nakon primitka u bolnicu podvrgnut je operaciji koja je trajala pet sati. Liječnik je izvijestio da je Leite bio priseban i nije pokazivao negativne posljedice nakon operacije. Sljedeći dan mladić je normalno jeo i rekao da osjeća tek slabiju bol.

Nakon što je vidjela fotografiju šipke u glavi svog supruga, koju joj je liječnik pokazao na mobitelu, Lilian Regina da Silva Costa rekla je da ne može vjerovati da je to preživio. 'Ležao je u bolnici, a kroz glavu mu je bila probijena šipka. On ju je držao rukom. Glava mu je bila prekrivena krvlju, ali njegov je pogled bio kao da se ništa nije dogodilo', ispričala je supruga.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene