Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije se opametio

Posljednje upozorenje za umirovljenog 82-godišnjaka: 25. put osuđen zbog dilanja

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Sud u Njemačkoj izrekao je muškarcu uvjetnu kaznu, dodajući da mu je to posljednja prilika da izbjegne zatvor. Umirovljeni pomorac već je 24 puta osuđen zbog dilanja marihuane.

82-godišnji Nijemac u ponedjeljak je osuđen na uvjetnu kaznu zbog dilanja kanabisa. Umirovljenik, inače bivši pomorac, osuđen je zbog dilanja nekoliko desetaka grama marihuane tijekom 2022. i početkom 2023. godine.

Optuženi je priznao optužbe, rekavši da je drogu počeo prodavati jer mu mirovina od 800 eura nije bila dovoljna da pokrije troškove života, prenosi DW.

Pročitajte i ovo U kući na području Maksimira skrivao konoplju i psilocibinske gljive - 3 Dovršena istraga Pao diler u zagrebačkom Maksimiru: Nabavljao marihuanu i gljive pa ih preprodavao

Tužitelji su od suda zatražili izricanje zatvorske kazne od 34 mjeseca zbog njegovog kriminalnog dosjea. Naime, umirovljenik ima već 24 presude uvjetnu kaznu koja je u tijeku.

Suci su zaključili da je optuženikov slučaj poseban zbog njegovog siromaštva i zdravstvenih problema.

Pročitajte i ovo Skrivao više od osam kilograma droge - 3 KAZNENA PRIJAVA Pao 40-godišnji diler iz Travnog: U stanu mu pronašli više od osam kilograma droge

"Uzeli smo u obzir okolnosti u kojima ste to učinili", rekao je predsjedavajući sudac u Aurichu obraćajući se optuženiku. Međutim, sudac je rekao da je to čovjekovo zadnje upozorenje da izbjegne zatvor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene