Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNENA PRIJAVA

Pao 40-godišnji diler iz Travnog: U stanu mu pronašli više od osam kilograma droge

Skrivao više od osam kilograma droge - 3
Skrivao više od osam kilograma droge - 3 PU zagrebačka
Aktualno Galerija Skrivao više od osam kilograma droge - 3 Skrivao više od osam kilograma droge - 3 Foto: PU zagrebačka Skrivao više od osam kilograma droge - 4 Skrivao više od osam kilograma droge - 4 Foto: PU zagrebačka Skrivao više od osam kilograma droge - 2 Skrivao više od osam kilograma droge - 2 Foto: PU zagrebačka +0 Skrivao više od osam kilograma droge - 1 Galerija 1/4 >>
Zagrebačka policija pritvorila je i prijavila 40-godišnjaka u čijem je stanu u novozagrebačkom Travnom pronađeno 1,1 kilogram kokaina, 5,4 kilograma marihuane, nešto više od jednog kilograma amfetamina i 804 grama smole konoplje.

Policija sumnja da je 40-godišnjak radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine droge koju je skrivao, vagao i prepakiravao u stanu u Travnom, nakon čega je drogu preprodavao na ilegalnom tržištu.

Obavljenom pretragom osumnjičenikovog stana pronađeno je 1112 grama kokaina pakiranog u pet paketa, 5402 grama marihuane pakirane u deset paketa, 804 grama smole marihuane i 1050 grama amfetamina.

Uz to, pronađena je digitalna vaga s tragovima droge, oprema za vakumiranje i pakiranje droge te novac za koji se sumnjiči da je pribavljen preprodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policajci su osumnjičenog muškarca predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene