Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Moskva pozvala na prekid nasilja u Gazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rusija je pozvala na prekid nasilja u Gazi nakon novih oružanih incidenata izraelske vojske i Palestinaca u kojima je stradalo 19 osoba.

'Pozivamo sve strane da učine maksimalan napor kako bi se izbjegla eskalacija oružanog sukoba, radi prekida kruga nasilja', kazao je glasnogovornik ruskog ministarstva vanjskih poslova Mihail Kaminin.

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Španjolski premijer Pedro Sanchez i portugalski premijer Luis Montenegro Predlažu rješenje s dvije države Sanchez skuplja glasove za priznanje Palestine: Irska i Norveška za, Portugal suzdržan

'Nužno je smjesta prekinuti napade raketama i sve terorističke aktivnosti protiv civilnog stanovništva Izraela te ne započeti
uzvraćanje u kojemu stradaju nevini Palestinci', dodao je on.

Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov trebao bi sutra razgovarati u Moskvi s izraelskom kolegicom Tzipi Livni o stanju u regiji kao i o iranskom nuklearnom dosjeu.

Šefa oružanog ogranka radikalnog pokreta islamski Džihad na Zapadnoj obali Walid Oubeidi ubila je izraelska vojska u napadu na Zapadnoj obali.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene