Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

USKORO UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Iza sebe ostavio kćer i zaručnicu

Moskva: Poginuli se trebao ženiti u travnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
39-godišnji Britanac Gordon Campbell Cousland, jedna je od žrtava bombaškog napada u Moskvi.

Gordon je iza sebe ostavio kćerkicu i zaručnicu, s kojom se trebao oženiti u travnju ove godine. Njegov brat je rekao kako je Gordon bio najmlađi od petero djece.

Pročitajte i ovo Eksplozija u restoranu u Kini nesreća u Kini, ima poginulih VIDEO Snažna eksplozija u restoranu uhvaćena na kameri: Pogledajte trenutak užasa Prizori nakon eksplozije u elektrani Uzrok nepoznat VIDEO/FOTO Eksplozija u elektrani u Rusiji: Traga se za nestalima, 18 ljudi ozlijeđeno, troje u teškom stanju

>> Napad u Moskvi izvela žena samoubojica?

>> Moskva: 35 mrtvih, više od 150 ozlijeđenih u eksploziji

'On je otišao u Rusiju, a na radiju smo čuli za eksploziju. Pokušali smo ga dobiti na mobitel, ali se nije javljao. Kad bi negdje otputovao uvijek bi se javio da je stigao', ispričao je Gordonov brat, piše SkyNews.

'Kako je večer tekla i nije nam se javljao počeli smo se bojati najgoreg. Kontaktirali smo i veleposlanstvo jer smo mislili da je nestao. Sinoć smo saznali što se dogodilo', dodao je.

Podsjetimo, u bombaškom napadu je poginulo 35 ljudi, među kojima je bilo osmero stranaca. Ozlijeđeno je više od 150 ljudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene