Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na Floridi

VIDEO Morski pas napao dječaka (10) koji je ronio s obitelji: Vrištao i dozivao pomoć, liječnici mu morali amputirati nogu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Liječnici su, nažalost, morali 10-godišnjem dječaku amputirati nogu nakon što ga napao morski pas.

Dječaka Jamesona Reedera Jr. (10) dok je bio na odmoru s obitelji na Florida Keysu tijekom vikenda napao je morski pas. 

Pročitajte i ovo Izraelski napad na Rafu RATNE STRAHOTE "Tragedija, djevojčica je rođena kao siroče": Spasili bebu čija je majka ubijena u napadu Dijete, ilustracija mentalno zdravlje pati Psihijatri zabrinuti za mlade: Pacijenti su sve mlađi, raste agresija, a kliničke slike su sve ozbiljnije

Mališan je ronio, a u jednom trenutku osjetio je oštru bol u nozi, kako ga netko pokušava povući te je počeo vrištati, izjavila je u ponedjeljak policija.

Dječak je u subotu helikopterom prebačen u bolnicu u Miamiju, gdje su mu liječnici morali amputirali nogu, od koljena nadolje, kako bi mu spasili život, piše Miami Herald.

Prve informaciju je objavio njegov ujak Joshua Reeder na Faceboku.
"Liječnici su rekli da je morski pas donio odluku umjesto njega te da nogu ne mogu spasiti", objavio je Reeder na svojoj Facebook stranici, dodavši: "Ali život mu je pošteđen. Hvala ti, Isuse!" 

 Dječak se oporavlja

Obitelj je ispričala kako je morski pas dugačak dva i pol metra ugrizao dječakovu nogu, a dok je mališan bespomoćno vrištao, članovi obitelji brzo su ga podigli na brod te mu stavili podvez kako bi zaustavili krvarenje. Jameson jr. je samo govorio "Isus će me spasiti, Isus će me spasiti.
Kako su liječnici rekli dječak se oporavlja nakon ovog stravičnog iskustva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene