Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za 60.000 eura na godinu

Traži se vještica: 'Mora se cerekati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turistički privlačna znamenitost nudi posao vještice plaćen 60.000 eura za godinu dana u grofoviji Somersetu na jugozapadu Velike Britanije.

Odgovorne osobe iz špilja Wookey Holea objavile su oglas za zaposlenje vještice koja će poticati posjete špiljama i predstavljati posjetiteljima vještičji svijet. Buduća kandidatica morat će biti u stanju cerekati se, ne smije biti alergična na mačke, a mora biti spremna raditi tijekom vikenda i školskih praznika.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

'Nadamo se privući puno kandidatkinja, posebice plaćom koja je prilično poticajna', izjavio je Daniel Medley. 'Posao je vrlo jednostavan: živjeti u špilji, biti vještica i raditi sve što rade vještice. Tražimo nekoga dražesnog, ali i živahnog i malicioznog s puno duha', dodao je. (Hina)

Biste li prihvatili posao vještice?

  • Da
  • Ne
  • Nikada, to je totalna glupost
  • Da, baš bi bilo zanimljivo

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene