Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tinejdžer koji je u vezi sa ženom gotovo dvostruko starijom od njega postao je otac sa samo 16 godina, a svog je sina sam porodio.


Jack Fucile, 18-godišnji Britanac imao je samo 16 godina kad je upoznao 31-godišnju Kathleen Martin koja je ostala trudna nedugo nakon što se par upoznao online.

Vezani članci Još triput toliko i gospođa iz Izraela će se približiti rekordu (FOTO: Profimedia/Ilustracija) Još uvijek miljama daleko od rekorda: Tek su joj 42, a rodila je već dvadeseto dijete Slika nije dostupna Rodila je stojećki po povratku iz kupovine te mirno s vrećicama i bebom nastavila put kući

Njihova veza naišla je brojne kritike, ali oboje uporno ponavljaju kako su obitelj poput bilo koje druge.

Kathleen je uz malenog Jaya, majka i 13-godišnjaka i 5-godišnjakinje s kojima se njen odabranik izvrsno slaže. 16-godišnji Jack bio je radnik na parkiralištu kad je upoznao Kathleen te je ubrzo napustio školu.

Jack i Kathleen stigli su u bolnicu nakon što je Kathleen osjetila jake bolove, no ubrzo su je otpustili te se par vratio kući. Odmah po povratku pukao joj je vodenjak, no Jay se nije dao smesti te je samostalno porodio dijete, piše Daily Mail.

"Kad se rodilo, dijete je bilo plavo, no Jack ga je umotao u ručnik i protrljao mu lice nakon čega je poprimio normalnu boju. Jay se već rodio kad su bolničari stigli. Bio je to instinkt", kaže Kathleen.