Otac Jorge o onome što voli otvoreno govori na Facebooku. Svojim ponašanjem šokira zajednicu, ali kaže da se ni zbog čega ne kaje.


Svećenik Jorge Manuel Guevara Corona iz Meksika šokirao je zajednicu svojoj ljubavlju prema ženama i brzim automobilima. Otac Jorge voli i hrvanje i jagode, a o svemu otvoreno govori na svom Facebook profilu. Njegovi kontroverzni komentari povod su za brojne rasprave, ali on se ni zbog čega ne kaje, piše Daily Mail.

Vezani članci Dvije žene potukle se na Slavonskoj aveniji Makljaža u Zagrebu: Žene izašle iz auta, potukle se i zaustavile promet Ruševna kuća Problemi u njenom resoru samo se redaju, ali ministrica ne misli da je "nevidljiva": "Važno je raditi..."

U župu u grad Guadalupe stigao je prije godinu dana i odmah u startu 'pogriješio'. Objavio je fotografiju žene uz komentar 'Mmmmm, mamacita'. Prijatelji su mu napisali da se nikada neće promijeniti, na što im je odgovorio 'Amen'.

Uhodila svećenika 13 godina: Skidanje, ples, kondomi i pisma za ljubav života

Na jednoj od fotografija iskazao je i divljenje prema svom Audiju. Uslikao se ležeći na haubi svog limenog ljubimca, a uz objavljenu fotografiju napisao je 'Zauvijek sretan'.

Jedan od Facebook prijatelja upitao ga je 'Oče, jeste li taj lijepi auto posudili?'. 'Ne znam koliko svećenik može zaraditi, ali poznajem jednog ili dva i oni su jako skromni, te nemaju novac za ovakve stvari', dodao je.

Don Tičić: Na računalu mi je samo 'iskakao' pornografski sadržaji

Tu su i manje kontroverzne, ali također upečatljive slike poput one na kojoj je odjeven u hrvača ili vozi quad vozilo.

Na njegovo ponašanje osvrnuo se dužnosnik lokalne Katoličke crkve koji je poručio da je otac Jorge i dalje u celibatu kako nalaže njegov poziv. Njegovu ljubav prema ženama vidi kao izraz poštovanja prema Bogu koji je žene učinio toliko lijepima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook